house of worship_01

queens, ny
15,000 s.f.
in design 2017

this new construction house of worship’s first floor concrete and glass arcade allows views in, out, and through the building, while the upper floors are wrapped in a double skin with bronze fins for sun shading and privacy.  entry into the house of worship is compressed under a mezzanine level, which then leads to a double height worship space punctuated by a dramatic wash of natural light from a concrete skylight “chimney” extending down from the roof.

170721_Corner Lot_Exterior
170721_CL Interior_07
church_axon_01
church_axon_02
church_axon_03
church_axon_04
church_axon_05
church_axon_06
church_axon_07
church_axon_08
church_axon_09
church_jpeg_00
church_jpeg_01
church_jpeg_02
church_jpeg_03
church_jpeg_03a
church_jpeg_04
church_jpeg_section

in collaboration with

andrew feuerstein
bret quagliara